Udvalgte referencer Udvalgte referencer

Hjemmeside til Skjulte Steder
Hjemmesiden har et arkiv over Skjulte Steders arrangementer, fortogallerier hvor borgere kan vises deres billeder samt sektioner med nyheder og artikler.
Læs mere
Webshop og hjemmeside til det utraditionelle forlag 365Tekster
I webshoppen sælges produkter som på inkorporerer tekster af projektets forfattere. Hjemmesiden har et google kort som dynamisk viser hvor i byrummet forfatternes værker er placeret. Hjemmesiden har også en joomla udviddelse til udsendelse af nyhedsbreve.
Læs mere
Webshop til Madhimlen
Webshop og hjemmeside til takeaway madbutikken Madhimlen. Opsætning af Joomla CMS med en webshop udviddelse og programmering af templates efter Madhimlens eget designforlæg.
Læs mere
Hjemmeside til design virksomheden Resomething - Klaus Samsøe og Victoria Ladefoged
Produktion af en hjemmesiden Rebirth til Resomething, v. designerne Klaus Samsøe og Victoria Ladefoged. Opsætning af CMS med implementering af advancerede fotogallerier og slideshows. Design og programmering af template.
Læs mere
Webshop til Narration Tee
Arbejdet bestod i design og opsætning af en webshop til Narration Tee. Jeg har tegnet logo og alle grafiske illustrationer på hjemmesiden. Jeg programmerede hjemmesidens skabelon. Desuden har jeg implementeret betalingsmodulet og oprettet Dankort betalingsaftale med PBS.
Læs mere
Hjemmeside af Hype & Maskine
Copyright 2014
CVR-nr.: 26713579
Tlf: 25826669
sixtentherkildsen@gmail.com